- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
NTonee
veterán
természetesen, hiszen ez egy router. Amit te akarsz ezek szerint, az egy wifis modem, ami képes 3g stick-el is működni. Így már érthetőbb a dolog.
Az Asus DSL-N12U B1 képes erre például, de szerintem hallgass a témában jártasabb emberekre. Én nem tudom ugyan, hogy miért nem ajánlott, de majd ők biztosan elmondják. -
-
-
Szia!
Legjobb tudomásom szerint az Asus RT-N65U a legolcsóbb olyan gigabites router, aminek az USB kivezetésére lehet csatlakoztatni USB-s 3G stick-et. (3rd party firmware nélkül.)
"3g vevőt kötni és ezt kivezetni kültérre antennával"
Ez viszont már nem a router-en múlik. Nem tudom létezik e olyan stick, aminek van antenna csatlakozója. Neked nyilván az lenne az optimális.
(A másik opció pedig az USB hosszabbító, amivel pedig max. 4,5m-ig lehet távolabb vinni a stick-et, viszont nem tudom mennyire bírná a kültéri hideget / meleget.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest