- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
barnam_ #21019 üzenetére
Igazabol az USB nem annyira lenyeges, de lattam irtad, hogy eleg jo a hatotavja, meg ahogy nezem, erösebb antennak vannak rajt alapbol, mint a 942-en, nem tudom, van-e valami jelentösege a plusz 1 antennanak. De arra a megallapitasra jutottam, hogy igazabol teljesen mindegy, melyiket veszem, ugyhogy majd random rakattintok valamelyikre, aztan kesz..
Az a szappantarto forma mondjuk nem annyira jön be, de az a legkevesebb.. -
deathtania
senior tag
válasz
barnam_ #20991 üzenetére
köszönöm, igen, ahogy néztem sajnos wifi-vel már olcsóbb, mint annélkül. az usb annyira nem élethalál dolga, szóval az is lehet, hogy az otthoni porosodó NETGEAR WPN824 v2-met bedobom a mostani helyére, és a wifi-t meg letiltom rajta, és akkor még egész olcsón is kijövök. ez így irodába jó lehet 3 géphez?
ellenben engem érdekelne egy olyan wifis router, amivel most vásárolt telenor mobilnetetmet szét tudom dobni. a 2 notebookra és az okostelómra kellene, ami van a lakásban. van ilyen router, amit érdemes megvenni?
-
-
Beri
addikt
válasz
barnam_ #20688 üzenetére
Árban inkább 5e Ft körül szeretnék költeni rá, de ha nagyon kell, max. 10e-t adnék érte.
Na, ez a probléma. Ennyiért új usb portos routert nem ad senki a tp-linken kívül.Myth: [link]
Predator2: Első körben azt érdemes tisztázni, hogy hiába kiabál hangosabban a routered, attól még a kliensek ugyanazok maradnak. Előállhat az a helyzet, hogy a kliens még látja az AP-t, de már felcsatlakozni nem tud rá, mert akárhogy próbálkozik, túl kicsi szegénynek a hatótávja. Ha pedig fel tud csatlakozni, instabil lesz a kapcsolat, hiába látja erősnek az AP jelét.
Egyébként ezt egész olcsón meg lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest