-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
barnam_ #21019 üzenetére
Igazabol az USB nem annyira lenyeges, de lattam irtad, hogy eleg jo a hatotavja, meg ahogy nezem, erösebb antennak vannak rajt alapbol, mint a 942-en, nem tudom, van-e valami jelentösege a plusz 1 antennanak. De arra a megallapitasra jutottam, hogy igazabol teljesen mindegy, melyiket veszem, ugyhogy majd random rakattintok valamelyikre, aztan kesz..
Az a szappantarto forma mondjuk nem annyira jön be, de az a legkevesebb.. -
deathtania
senior tag
válasz
barnam_ #20991 üzenetére
köszönöm, igen, ahogy néztem sajnos wifi-vel már olcsóbb, mint annélkül. az usb annyira nem élethalál dolga, szóval az is lehet, hogy az otthoni porosodó NETGEAR WPN824 v2-met bedobom a mostani helyére, és a wifi-t meg letiltom rajta, és akkor még egész olcsón is kijövök. ez így irodába jó lehet 3 géphez?
ellenben engem érdekelne egy olyan wifis router, amivel most vásárolt telenor mobilnetetmet szét tudom dobni. a 2 notebookra és az okostelómra kellene, ami van a lakásban. van ilyen router, amit érdemes megvenni?
-
-
Beri
addikt
válasz
barnam_ #20688 üzenetére
Árban inkább 5e Ft körül szeretnék költeni rá, de ha nagyon kell, max. 10e-t adnék érte.
Na, ez a probléma. Ennyiért új usb portos routert nem ad senki a tp-linken kívül.Myth: [link]
Predator2: Első körben azt érdemes tisztázni, hogy hiába kiabál hangosabban a routered, attól még a kliensek ugyanazok maradnak. Előállhat az a helyzet, hogy a kliens még látja az AP-t, de már felcsatlakozni nem tud rá, mert akárhogy próbálkozik, túl kicsi szegénynek a hatótávja. Ha pedig fel tud csatlakozni, instabil lesz a kapcsolat, hiába látja erősnek az AP jelét.
Egyébként ezt egész olcsón meg lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest