- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Szerk.:
Bocsi, #55231-re akart válasz lenni.Nem próbáltam meg felrakni a gyárit. Az igazat megvallva miután nem volt egy dekával sem gyorsabb a netkapcsolatom azzal a routerrel, onnantól nem igazán érdekelt hogy mit mókolhattak rajta.
Próbáltam teszteket / képeket keresni erről, de alig-alig találtam valamit, amit láttam az alapján viszont a gyári FW felülete tök ugyan az a logikátlan, butított hulladék, nem hiszem hogy változtattak rajta vagy annak komolyabb funkcióin. Én meg Tomato-t használok sok éve, nem ilyen gagyi vackokhoz vagyok szokva.
Pl. UPnP kapcsolót hiába kerestem nem találtam sehol se...Egy szó mint száz, szerintem a gyári FW-vel ugyan olyan ócska router lenne mint amilyen most, szóval visszadobozoltam, lendületből feldobtam a szekrény tetejére és ha csak fel nem talál robbanni az RT-N16-om akkor ez ott is fog maradni az idők végezetéig.
-
Ennyiért csak ez az ajánlott gigabites eszköz.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?Ajánlott eszközök 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3/v4
Dual band wifivel: Asus N56U -
kirkri
addikt
Igen, így kell beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest