Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Szerk.:
Bocsi, #55231-re akart válasz lenni.Nem próbáltam meg felrakni a gyárit. Az igazat megvallva miután nem volt egy dekával sem gyorsabb a netkapcsolatom azzal a routerrel, onnantól nem igazán érdekelt hogy mit mókolhattak rajta.
Próbáltam teszteket / képeket keresni erről, de alig-alig találtam valamit, amit láttam az alapján viszont a gyári FW felülete tök ugyan az a logikátlan, butított hulladék, nem hiszem hogy változtattak rajta vagy annak komolyabb funkcióin. Én meg Tomato-t használok sok éve, nem ilyen gagyi vackokhoz vagyok szokva.
Pl. UPnP kapcsolót hiába kerestem nem találtam sehol se...Egy szó mint száz, szerintem a gyári FW-vel ugyan olyan ócska router lenne mint amilyen most, szóval visszadobozoltam, lendületből feldobtam a szekrény tetejére és ha csak fel nem talál robbanni az RT-N16-om akkor ez ott is fog maradni az idők végezetéig.
-
Ennyiért csak ez az ajánlott gigabites eszköz.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?Ajánlott eszközök 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3/v4
Dual band wifivel: Asus N56U -
kirkri
addikt
Igen, így kell beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX