Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
iancurtis
üzenetére
ekkora butaságot, elég blamás volt leírnod...
a linksys egy olyan gyártó, aki meghazudtolja a matematika és a fizika törvényeit? nem, erre még ők sem képesek!
szóval nem megy a specifikáció!?!?
még szerencse, hogy ezek alapján, kevesen vesznek komolyan titeket - a sok regisztrációdat! -
válasz
iancurtis
üzenetére
sok tapasztalatod van?
persze...
egy szakmait nem írtál még, specifikációs...stb kérdésekre nem tudsz válaszolni, ott vége az érvelésednek, hogy a linksys esetében csak jók a tapasztalataid, de aki több hozzászólásodat is olvasta már, az pontosan tudja, hogy csak reklámozni jársz ide, elvárható hozzáértés nélkül!
-
válasz
iancurtis
üzenetére
Jó persze, de azért a többieket sem kell hülyének nézni, lerí a hozzászólásaidról, a szavad járásáról, az idézgetésekről (amit nem sokan csinálnak), stb..., hogy ezen kívül mely regek mögött állsz szintén Te! Ráadásul mindegyik 0 naposan került ide, és kezdte lökni ezt a Linksys flood-ot! Szóval biztos van akit megetetsz ezzel, de engem nem! Meg aztán múltkor is amit bekopiztál ide állítólag személyes véleményed gyanánt, kicsit furcsa volt, hogy bármely szövegrészletére rákeresve 1326 google találat volt, és érdekes módon adott Linksys router reklámszövege volt! Haha, személyes tapasztalat...
-
válasz
iancurtis
üzenetére
a wifi témában is kérdeztem, de akkor kérlek itt is; írd már le, hogy milyen dBi értékű antennák vannak az általad is használt routerben, illetve milyen mimo képességgel bír?
a linksys sem az a gyártó, aki képes meghazudtolni a matematika és a fizika törvényeit! vannak ugyan speciális technológiák, amik javítanak bizonyos helyzetek(b)en, de ahhoz speciális ellenoldal is kell...stb, alapban sajnos nem ilyen egyszerű!
legalább a linksys termékek pontos specifikációit ismernéd, ha már több regisztrációval is megy adott gyártó reklámozása... -
-
-
-
iancurtis
csendes tag
válasz
iancurtis
üzenetére
hamár én is probálok segíteni nektek, akinek esetleg van tapasztalata, most segíthetne nekem is. ezt egy másik topicba írtam, de ideirányitottak vele:
Sziasztok!
Szeretnék egy középkategóriás, megbízható, erős routert. Több márkát is megvizsgáltam, most egy Linksys E3200 és egy tplink1043nd között vacilállok.A többség szerint mindenképp Linksys, merthogy az mégiscsak Cisco, meg nem kínai, de azért kiváncsi lennék az itteniek véleményére is! SzerinteteK? -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX