- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Micsurin #80503 üzenetére
vegyél akkor valami ócsó Tenda vackot
mi itt jófajta routert ajánlunk 15-ig mondtad én írtam 3-at tegyél még mellé és 18-ért tényleg bitang jó routered lesz ami kiszolgál amíg gigás net lesz a plafon és 2antennás AC elég nálad (866mbit linknél azért 4-500megabit wifin évekig elég lesz)15-ért nem tudom mi van ami értelmes és nincs valami nyűgje
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #67845 üzenetére
ASUS RT-AC58U Router:
Rohadt erős a jele, pár óra után azt mondom stabil is. A felülete nagyon jó átlátható.
BF4-ben Német szerveren most először 11-es pingem van.Munkára való tekintettel is kiváló, az 5Ghz is egész jó hatókörű, a házat javarészt lefedi a földszinten, sima 2,4Ghz-n a teljes házat fedi, így a notival bárhol lehet dolgozni, sőt, a a másik végen, két téglafalon keresztül is 4 cella ég. Pedig ez egy özönvíz előtti Dell Lati céges kacat...
A 3. falon lett oldalt rögzítve az előszobában így kevesebb falfelület van amin át kell "törjön".Nagyon köszönöm a segítségeket!
Pár nap múlva még jelentkezem vele! -
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
Micsurin #67838 üzenetére
Az a baj - számodra -, hogy a routerek specifikációjában nincs olyan, hogy hány méterre visz a wifi, hány falat üt át a wifi! Azaz a "ezt a 10 méter + egy fal párost" igényre nem lehet korrekt javaslatot tenni. Vagy összejön, vagy nem. Majd kiderül, miután vásároltál
-
válasz
Micsurin #67838 üzenetére
Akkor a helyi favorit Asus RT-AC66uB1 a nyerő. Drágább, de megéri.
A többiek megmondják, hogy van-e rá HGG, amivel feljebb lehet tornázni a wifi adóteljesítményét (Merlin van, de abban szerintem nincs teljesítménytuning) -- én most nem emlékszem rá, és nem tudom megnézni.
207 x 148.8 x 35.5 cm ~ mm (szélesség x mélység x magasság)
MaCS
-
válasz
Micsurin #67834 üzenetére
Az Archer C1200-asról legközelett itt olvashatod, hogy nem feltétlenül ajánlott, mivel vannak vele stabilitási, újraindulgatási problémák. Ezek ugyan szoftveresen nagyrészt javítva lettek, de ha ez problémát okozhat, akkor ez az eszköz nem jó Neked.
A 20 méter + két fal már nagyon kétséges wifi esetén. 5 GHz-en szerintem gyakorlatilag reménytelen, de 2,4-en is nagyon határeset, tehát optimális külső körülmények és szerencse kell hozzá, de számítani rá nem lehet.
Egy HGG-vel felhúzott N18-as vagy komolyabb Asus router (AP-ja) talán stabilan átviszi, de fogadni nem mernék rá.Úgyhogy vagy szükségmegoldásként repeaterezel, vagy legyen kábel, ami hibátlan elektromos hálózat esetén lehet akár powerline is, de az megint csak a lutri kategória. Ilyen körülményekhez hálózati kábel kell, a fizikát sajnos nem hatja meg a nehezen kivitelezhető vezetékezés.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest