- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oliwwer
aktív tag
válasz
oliwwer #100397 üzenetére
Egy kis update, és még egy kérdés ezzel kapcsolatban.
Megjött a DIGI, bekötötték az 1000-es netet. Egy ZTE ZXHN F6600R modem + router egyben eszközt kaptam. Nem rég költöztünk be, így PC-n még nem tudom megmérni, azonban wifin egy (nincs utp kábelem még) HP Probook 440 G9-en 150 mbs/sec-et mért, Samsung S23 Ultrán pedig átlag 250 mbs/sec. Szerintem ez elég kevés egy 1 gigás nethez képest. Többször mértem különböző időszakokban, mindig ez az átlag, közvetlen a router előtt. 300 felett sosem láttam.
Kérdéseim:
1. Reális ez a 150-250 mbs/sec wifi letöltés egy 1 gigás netnél?
2. Mik a tapasztalatok, felveszi ez a típusú eszköz a versenyt egy TP-Link Archer AX50-nel pl?
3. Erősebb és nagyobb hatótávú lenne a lefedettség ha megvenném a fent említettet, mint ez a szolgáltató által adott? - kettőt vennék, a lefedettség növelése érdekében, a vályog falak szépen fogják az 5G-t, a feleségem 4G képes készüléke néha eldobja a 2.4es netet ha a szobában van (egy 50cm-es vályog fal határolja el a wifitől).Köszönöm!
-
carr
őstag
válasz
oliwwer #100397 üzenetére
Ugyanezzel vagyok. Megoldás ha a födém sár és fa, akkor a cserép tetős jobban visszaveri a jelet. Az ont nálam a padláson van, ventilátorral hűtve, és egy router a ház hátsó részében. Plusz switch lenn ahová kell a 100+ mbps stabilan és a szuper 5g nem tud elérni .
macerás megoldás de működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest