- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
minden ajánlott router elég stabil az aktuális firmware verzióval, olyan viszont nincs, amihez garantáltan nem kell a későbbiekben nyúlni, mert ha most jó is, a jövőben kiderülhetnek olyan hibák, amik miatt muszáj frissíteni, pláne nem otthoni környezetben, ahol esetlegesen céges munkaállomások és adatok is veszélyeztetve vannak.
-
az, főként az újabb firmware verziókkal - nekem is ilyen van most, de nem vettem meg azonnal a megjelenést követően, mert a külön hardver által vezérlet 5 GHz megfelelő illesztéséhez kellett várni néhány firmware frissítésre, az első verziókkal csak szidták, de egy ideje teljesen rendben van már a szoftver.
pont azért ajánlottam ezt, mert a sok wifi ellenoldal esetén megoszlik a külön hardvereken a 2.4 és 5 GHz terhelés, ezért is bírják jobban ezek a technológiásak az átlagnál, illetve ha az egyiken húzós túlterhelés mutatkozik, akkor nem dobja el magát a teljes wifi hálózat, a másik sávval nem lesz különösebb gond - igaz, nem könnyű túlterhelni, ha valóban a soho környezetnek megfelelően van használva.
a megfelelője linksys téren az ea8350 lenne (hardveresen még is jobb is valamennyivel), de nem látom beszerezhetőnek hazánkban.
amennyiben feltétlenül linksys kell, úgy megkockáztatható a wrt1900ac/wrt1200ac, de ezek csak egy (bár erős) kétmagos procival dolgoznak.Mr Bond 007; pont a kezdeti/régi (2014) firmware verziók idejében írnak problémákat, azóta már nincs ilyen gond, 10 feletti frissítést kapott azóta, folyamatosan javítják a hibákat, részint ezért is preferálom a gyártót.
sok más gyártó/típus esetén is igaz, hogy a "megfelelő" helyen nézve, sok problémát taglaló hozzászólást találni, ha kellően régi és fogyós a típus, más kérdés, hogy én nem az ilyen oldalakon szoktam nézni az értékeléseket, mert sok belőle a felhasználói hibás...stb. is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged