- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
matepajtas #100855 üzenetére
Pedig szerintem Aimesh kábelezve arra meg mehet wifin minden . Akkor lesz a wifo a leg stabilabb, de akkor is ami fontos azt akkor is KÁBELLEL kötném a routerekre .
-
válasz
viszont én wifiben gondolkodnék továbbra is, rossz topicba írtam?
Nem de amit lehet azt érdemes kábelre kötni.Hosszú távon Asus AiMesh router-ben lenne érdemes gondolkodni mert később bármikor könnyen bővíthető újabb eszközzel.
-
válasz
Nem, nem rossz topic, csak a stabilabb mivolta miatt emlegetik a kábelezést a srácok. Ez meg is állja a helyét, de pl én is rühellem a kábeleket és nem is fogom szétkábelezni a házat. Kinek mi a fontos ugyebár. Nekünk a gyári digis Huawei router elég gyenge jelet ad és csak nem is lövi tovább a gigabitet. Nem tudom nálad milyen típus lehet, ami kb jól lefed 2x100 nm-t, de ebből kiindulva tényleg elég lehet egy erősebb router jól elhelyezve.
Saját kérdésemet kicsit finomítanám. Nézegetve a kínálatot az Asusuk továbbra is szimpatikusak. AX58 és TUF-AX3000 között nem látok markáns különbséget adatlapokon, de utóbbi mégis olcsóbb. Valamit nem veszek észre? Vagy így ez már Asus router topicba való?
-
Multibit
nagyúr
válasz
matepajtas #100852 üzenetére
nem hiszem, hogy kábeleznem kellene
Rosszul hiszed. De ha neked megfelel az éppenhogy, a stabil helyett, akkor hajrá! -
Essejó
veterán
válasz
matepajtas #100852 üzenetére
Én mindent is lanon használok, kivéve a tablet és a mobilok. Még a céges lanport nélküli Netbook is kapott egy lan to usb átakakítót.
-
Essejó
veterán
válasz
matepajtas #100849 üzenetére
A földszint és az emelet, össze van kötve kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest