- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Rebirth II. #11257 üzenetére
műxik
-
vargalex
félisten
válasz
Rebirth II. #11246 üzenetére
Soros porton nem próbáltad életre kelteni?
-
válasz
Rebirth II. #11249 üzenetére
ezt a kört már lejártam, nem kell(ene) külföldre küldenem, az üzlet intézné, ahol vásároltam! maradjunk annyiban, hogy hibáztak és azért...
mondjuk én ilyen cuccokat eleve nem szoktam gariztatni, meg nekem nem is romolhat el, mert akkor kibelezem, és a lakás minden helyiségének az összes sarkába szétszórom a darabjait! -
válasz
Rebirth II. #11243 üzenetére
ja, akkor kár volt, ha a friss gyári firmware alatt nem működik megfelelően - tehát hardveres hibája van -, akkor nincs az a módosított firmware verzió, ami javítaná a hibát! gariztatás? bár ha nem tudod leszedni a dd-wrt verziót, és részint működik a router, akkor nehéz eset lehet... akkor jó, ha esetlegesen teljesen behal!
-
válasz
Rebirth II. #11240 üzenetére
kár volt a dd-wrt ráerőltetése, ha nem vágod megfelelő szinten a témát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest