- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+ #6389 üzenetére
sztem nem érdemes várni, különösen így karácsony előtt, illetve, hogy nem nagyon lehet kapni, ami van az meg gyorsan elfogy.
Ami még nekem nagyon bejön, az a wireless ki-be kapcsoló gomb a routeren, így csak akkor kapcsolom be a rádióhullámokat, ha tényleg használom. Erre vásárláskor nem is gondoltam, hogy ez hasznos lehet. Bár ez egyéni megítélés kérdése, biztos van akinek nincs rá szüksége.
Ja, és ezen sincs nyomtatómegosztás az USB porton, legalábbis úgy tudom.
-
Beri
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+ #6379 üzenetére
Még annyit, hogy egy hete hirtelen felemelték a dlink routerek magyar árait, a 825 pl. 7 ezerrel lett drágább. Szintén semmi nem indokolja, ugyanis más gyártók terméke nem emelkedett, szóval jelenleg túlárazott.
A dlink forumon van egy topic, hogy végre sikerült megoldani a 825-tel kapcsolatos problémákat, vettek egy Netgear 3700-at, ami hihetetlen de működik
-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+ #6375 üzenetére
A 855-ös nem éri meg az árát, semmi nem indokolja, akkor már inkább a 825. Bár ami most megy Dlink fronton firmware szinten, amiatt egyiket sem ajánlanám.
A wndr3700 teljesen korrekt, nekem is olyan van, tökéletesen működik, ez alapján csak ajánlani tudom ha meg tudod fizetni.
Itt el tudod olvasni a teszteket is róluk: [link]
Költséghatékonysági szempontból meg az utolsó ajánlott.
Érdemes beleolvasni a róluk szóló forumokba. Én pl ezért nem választottam a dlink-et.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest