- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+ #6389 üzenetére
sztem nem érdemes várni, különösen így karácsony előtt, illetve, hogy nem nagyon lehet kapni, ami van az meg gyorsan elfogy.
Ami még nekem nagyon bejön, az a wireless ki-be kapcsoló gomb a routeren, így csak akkor kapcsolom be a rádióhullámokat, ha tényleg használom. Erre vásárláskor nem is gondoltam, hogy ez hasznos lehet. Bár ez egyéni megítélés kérdése, biztos van akinek nincs rá szüksége.
Ja, és ezen sincs nyomtatómegosztás az USB porton, legalábbis úgy tudom.
-
Beri
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+ #6379 üzenetére
Még annyit, hogy egy hete hirtelen felemelték a dlink routerek magyar árait, a 825 pl. 7 ezerrel lett drágább. Szintén semmi nem indokolja, ugyanis más gyártók terméke nem emelkedett, szóval jelenleg túlárazott.
A dlink forumon van egy topic, hogy végre sikerült megoldani a 825-tel kapcsolatos problémákat, vettek egy Netgear 3700-at, ami hihetetlen de működik
-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+ #6375 üzenetére
A 855-ös nem éri meg az árát, semmi nem indokolja, akkor már inkább a 825. Bár ami most megy Dlink fronton firmware szinten, amiatt egyiket sem ajánlanám.
A wndr3700 teljesen korrekt, nekem is olyan van, tökéletesen működik, ez alapján csak ajánlani tudom ha meg tudod fizetni.
Itt el tudod olvasni a teszteket is róluk: [link]
Költséghatékonysági szempontból meg az utolsó ajánlott.
Érdemes beleolvasni a róluk szóló forumokba. Én pl ezért nem választottam a dlink-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest