-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz
_AnTi_ #105938 üzenetére
Alinál érdemes Official kereskedőtől venni, vagyis a termék gyártójának/forgalmazójának hivatalos márkaboltjától. Nem tudom cégesnél hogy működik, de a vásárlási tételnél balra lent szokott lenni egy díjbekérő letöltési lehetőség a NAV-nak, illetve én egyszer kértem hivatalos igazolást és PDF-ben elküldték ékes mandarin nyelven szép vöröscsillagos pöcséttel hitelesítve.
-
-
Patice
nagyúr
válasz
_AnTi_ #105820 üzenetére
Olyan miniPC alkalmas routernek, aminek van legalább két hálózati csatlakozója.
Egyik a WAN, másik a LAN.
Sokan az Intel NIC-et preferálják a stabilitása miatt, másoknak Realtekkel sincs gondja.
Rendszernek mehet rá pfSense, vagy OPNsense. De vannak még más router OS alternatívák is.
Ezeknek nézz utána, van sok videó ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest