- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stimpy001 #77315 üzenetére
A kérdés ide való: Asus router-ek
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Stimpy001 #76133 üzenetére
Ismertnek ismert a Mikrotik is, de tény, hogy nem 2 kattintással kell beállítani.
Viszont elég sok leírást és videot lehet találni hozzá.
És sok mindent meg tudsz vele csinálni, nagyságrendekkel többet, mint az általad említet populárisokkal.Azért mondtam, egyből a Mikrotiket, mert volt más sok routerem, de mindegyikből hiányzott valami.
Vagy korlátozott valamiben.
A miki nek egyetlen egy hátránya, hogy jelenleg az openvpn-t nem támogatja udp porton, csak tcp én, de amúgy sem szeretem a openvpn-t, mert külön alkalmazás kell a gépre.Az SSTP, L2tp-ét is ismeri, sőt akár pppoe kiszolgálót is tudsz csinálni.
Sőt még rendelkezésre áll az eoip vagyis az ethernet over ip (csak 2 miki közt) is, utobbit még nem próbáltam.(#76135)
PPTP ről ne beszéljünk semmi titkosítás, nem biztonságos, használata nem ajánlott -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest