- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher #106925 üzenetére
Elviekben jobb is, de remelem, hogy legalabb rosszabb nem lesz…
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #106923 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből...
Szóval nézegettem még az XD5-öt, láttam, hogy van BD4 is ilyen egy árban az XD6S-esl, illetve akár az is felmerült, hogy valami fő router + 1 db XD5 a gyerekszobába. Teljesen tanácstalan vagyok.Alex91: tényleg hülye vagyok a témához. A sim XD6 nekünk tökéletesen megfelelt. Ez mindennapi használatban tud annyit?
-
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher #106923 üzenetére
Akkor inkabb en mar ezt vennem: [link] Igaz, nem tudja a 6 GHz-et a teljes WiFi 7-hez, de inkabb ez, mint a 6s. Szerintem…
-
válasz
TazLeacher #104837 üzenetére
Van olyan paraméter, amiben gyengébb?
Hardveresen picit gyengébb az S.Illetve másik kérdésem - mivel, sosem volt még ilyen dupla routeres megoldásom - hogy amennyiben 2-es pakkot veszem, akkor mindkét egységet rá KELL dugnom kábellel a hálózatra? Mert megoldható simán, csak, hogy hogy készüljek.
Nem szükséges de ajánlott. -
tha_answer
őstag
válasz
TazLeacher #103303 üzenetére
Tennek egy probat (mivel nem valyoghaz 60cm falakkal) egy nem kamuaxes routerrel.
Allitsd fixen 2.4ghzre, es nezd meg h ax-s kliensel mit tud a kritikus helyeken. Ha mukodik tok jo, ha nem, tedd be kozepre apnek, a 1043ndn meg tiltsd le a wifit.
Xiaomi ax3000t filogic 128/256
~18k huf de iponnal is ~20k -
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher #103305 üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher #103305 üzenetére
-
válasz
TazLeacher #103303 üzenetére
Egy routerrel valószínűleg ugyanúgy nem lesz nagyobb hatótáv, tehát vagy meg kell oldani a router középre helyezését, vagy két mesh eszközt kell beüzemelni kábellel összekötve (amire mint írod, van is mód).
A keret viszont ehhez elég necces, két olcsó Asus esetleg kijön belőle. -
válasz
TazLeacher #93859 üzenetére
A nagy terület és a "mindenhol erős WiFi jel legyen" igény miatt javaslom megfontolásra két WiFi router üzembe állítását és összekapcsolását AiMesh segítségével.
Konkrét eszközjavaslatom lásd itt: [ # 93798] -
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher #93859 üzenetére
Vagy eleve egy mesh rendszerben gondolkozol, vagy olyan routert veszel, ami esetleg kesobb bovitheto mesh rendszerre. Ha vezetekkel ossze tudod kotni az egysegeket, akkor jo, ha nem, akkor vagy kompromisszumot kotsz sebesseg teren, vagy tobbet aldozol a rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest