- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kpityu2
őstag
válasz
abrtom87 #103769 üzenetére
Fogalmam sincs mi van benne. Nekem pécé alapon van, csak láttam a Tailscale oldalán hogy a raspberry is támogatott meg van egy csomó YT videó a raspberry-tailscale témában. Nem tudom milyen okos rendszered van, de ha HA, akkor elsőnek arra tedd fel a bővítményt. Annak úgyis futnia kell állandóan. Ha meg nem olyan az okos rendszered, akkor megoldás az ilyen külön dobozka.
-
kpityu2
őstag
válasz
abrtom87 #103763 üzenetére
Próbálkozott nemrégiben egy fórumtárs a routeres tailscale-el, de nemigen jött össze neki. Nekem két éve megy egy linuxos gépen a háttérben, így semmi gondom nincs vele. Azt javasolnám, hogy egy raspberryre tedd fel (a Tailscale oldalán van hozzá telepítő és leírás) és azt csatlakoztasd be a hálózatodra. A raspberry majd megoldja a külső hozzáférést és a route-olást a belső hálózatra.
Amúgy a Home Assistanthoz van Tailscale bővítmény vagyis azzal még külön gépre sincs szükség. -
válasz
abrtom87 #103763 üzenetére
Asus vonalon a Merlin képes routerekre tudsz tenni Tailscale-t így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest