- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
kőbaltás #88859 üzenetére
Szia,
Igen, csatlakozok MaCS_70 (#88860) -hez. Én is úgy olvasom, hogy a router felületén be kell állítani a külső LTE antennás csatlakozást. Sőt majd a leírt újraindítási eljárást se felejtsd ki a végén.
@Szaszabond, #88867
Igen, ez így szuper lesz.
@kezo0, #88862 és @Downsampling, #88865
Nem tudom fájdítsam-e még a szíveket, de van most nálam egy AX82U is ...
Igaz, nem az enyém - csak kölcsönbe (a Synology és a QNAP saját). Korábban írtam talán itt meg az Asus -os topikban is, hogy alapból bár marhára nem esetem ez a "nagyon gémer" kinézet meg "LED orgia", de olyan ez a router kinézetre, mint a jó bor (nemesedik). Most már azt mondanám rá, hogy "gyönyörű" ...
Komolyan birizgálja a fantáziám csak kíváncsiságból, hogy felvarázsolom a falra az előszobába (nincs se VESA75, se felfogató csavarhelyek, mint a másik kettőn, de megoldom) és kipróbálom esti fénynek is.
Úgy egyébként azt gondolom, hogy a kategóriájában bitang jó router, de ez szigorúan magánvélemény. Maradni nem fog, mert van elég routerem meg tele a "fiók alja" is ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mozilla Firefox
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest