- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate0117
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #71412 üzenetére
leginkább a NAS miatt kellene. A felhő szolgáltatáshoz kell hozzá. (így kiírja h nem található olyan router a hálózaton amiben van engedélyezve UPnP...) És én se hittem h ez manapság problémát kéne hogy okozzon, de most így néztem egyet...
Eddig T-nél a "100" éves Cisco EPC3925 tökéletesen megoldotta a dogát, rá volt dugva egy UNIFY AC AP lite meg egy linksys E2000 DDWRT-t vel AP módban és tökéletes volt minden...na most h átdugtam ebbe a digis csodába(fiberhome an5506-02-fg) se torrent, se nas :/
Nincs ilyen 12-15k körül valami jobb consumer cucc?
-
kivlov
aktív tag
válasz
Lehet de ha egy tizenezer forintos 1043ND tudta ezeket a funkciókat akkor nem gondoltam volna hogy manapság sokkal feljebb kell menni árban ugyanolyan tudásért... de majd találok valami megoldást
-
válasz
Közepes méretű családi ház, alagsorral, gipszkarton falakkal.
Oda egy AP szinte kizárt, hogy elég legyen.
Szintenként legalább egy.Előbb azért érdemes kipróbálni. Bár nem túl valószínű, de távolról sem kizárt, hogy egyetlen wifi eszköz kiszolgáljon egy házat.
Nálam a 3,5 szintet + kertet röhögve ellátja egy RT-AC87, előtte meg egy N18, ami most csak két szintetlát el wifivel, de a szomszédban is tudok rá csatlakozni.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest