Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

- 

Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kroni1
veterán
válasz

djzolee91

üzenetére
						Ha kicsit visszaolvasol akkor már kialakult volna a fejedben egy kép szerintem. Pont ki lett tárgyalva a c7 es a 66u is nemrég. Mindegyik jó, amelyik az ajánlottak közt van. Ezek stabil routerek, az asus tud olyat amit a C7 nem, újabb fejlettebb, erősebb soc. A c2300 már erősebb lehet talán, nem ismerem nagyon. de draga is az asus most 25ért jó aron van. Én most ilyet rendeltem, viszont jobban melegszik mint az atheros chipesek de ez normális. Nekem is keresnem kell neki helyet, mert szekrénybe eldugni nem ajánlott..
 - 

válasz

djzolee91

üzenetére
						Szia!
Nekem van c2300, nem tudok róla semmi rosszat mondani, soha nem dobott el készüléket, nem kellett újraindítani, szerintem szép-elegáns készülék. Elég erős a hardver is, 2x1,8GHz + 1 segédproci, 512MB ram.
Van némi tapasztalatom, C4000-el is, elég zura hardver, 4x1,8GHz + 3 segédproci, 512MB ram, 6 antenna.
Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
 - Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gubek-Einste
 Dr.NX