Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 
			  Mobilarena Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Gubek-Einste

üzenetére Gubek-Einste

üzenetéreHuu koszonom a gyors valaszt  Tehat a gyarto oldalan van usb stick kompatibilitasi lista. Mondjuk erre azert rajohettem volna magamtol is Tehat a gyarto oldalan van usb stick kompatibilitasi lista. Mondjuk erre azert rajohettem volna magamtol is Viszont amit meg kifelejtettem, hogy az emeleten szinte semmi jel nincs. Vasbeton van sajnos. Mivel lehetne megoldani, hogy azert az emeleten is legyen normalis jel? Nem vagyok otthon a temaban sajnos, szoval bocsanat, ha hulyesegeket kerdezek. Viszont amit meg kifelejtettem, hogy az emeleten szinte semmi jel nincs. Vasbeton van sajnos. Mivel lehetne megoldani, hogy azert az emeleten is legyen normalis jel? Nem vagyok otthon a temaban sajnos, szoval bocsanat, ha hulyesegeket kerdezek. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehat a gyarto oldalan van usb stick kompatibilitasi lista. Mondjuk erre azert rajohettem volna magamtol is
 Tehat a gyarto oldalan van usb stick kompatibilitasi lista. Mondjuk erre azert rajohettem volna magamtol is  Viszont amit meg kifelejtettem, hogy az emeleten szinte semmi jel nincs. Vasbeton van sajnos. Mivel lehetne megoldani, hogy azert az emeleten is legyen normalis jel? Nem vagyok otthon a temaban sajnos, szoval bocsanat, ha hulyesegeket kerdezek.
 Viszont amit meg kifelejtettem, hogy az emeleten szinte semmi jel nincs. Vasbeton van sajnos. Mivel lehetne megoldani, hogy azert az emeleten is legyen normalis jel? Nem vagyok otthon a temaban sajnos, szoval bocsanat, ha hulyesegeket kerdezek. 
 Dr.NX
 Dr.NX