Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Coolmat őstag Szia! Esetleg TP-Link TL-WDR4300? Mindent tud amiket felsoroltál, bika hw (egyedül a 8MB flash tűnik kevésnek), viszont teljesen új modell, ezért sok tapasztalat még nincs róla, emiatt moddolt fw sincs még rá, de egészen biztosan lesz. Intruder2k5 valszeg nem fogja ajánlani, én viszont egy 941ND és 1043ND után bátran merem ajánlani ezt a márkát. Szerk: most nézem csak, open-wrt oldalon 4310 néven szerepel, elírás, vagy két különböző modell jelent meg  Hivatalos oldalon is csak a 4300 szerepel. Hivatalos oldalon is csak a 4300 szerepel.
- 

Én mindig azt szoktam mondani, hogy ma már nem érdemes olyan routert venni, amire nem lehet moddolt firmware-t tenni, főleg, ha ez a router még USB-s is! Hogy ezek közül az fw-k közül kinek melyik szimpatikus, azt mindenki döntse el maga. Én Tomato párti vagyok, ami csak BroadCom Chip-es routereken fut, bár értelemszerűen nem mindegyiken! Ezekből Neked az ASUS RT-N66U, Netgear WNDR4500, és mondjuk a Linksys E4200 v1 is jó lenne, de ha úgy döntesz, hogy megfelel az OpenWrt, vagy a DD-WRT firmware is, akkor választhatsz Atheros Chip-es routert is, mint mondjuk a D-Link DIR-825, Netgear WNDR3700, Buffalo WZR-HP-AG300H, stb... Választék tehát van bőven, de szerintem a firmware moddolás lehetőségét tartsd szem előtt, ne találd meg az egyetlen olyan, amin ez nem működik! 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OpenWRT topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óvodások homokozója
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
 Gubek-Einste Dr.NX
 Dr.NX