Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
kpityu2
üzenetére
Az Asushoz képest nem tudom, mert most anyósnál szereltem be a WR3000-et a szolgáltatói hulladék helyett.
Őszintén? Eddig egyik routerre sem mondtam azt, hogy ejha, ez valami hihetetlen. Pedig még a/b korban kezdtem az "ipart", pcmcia wifi kártyával a Compac laptopban.A jelerősség valami hihetetlen mennyire jó lett. Az udvar távoli pontján is van, nagyon durva. Nekem Wifi6 a telefonom (S10), azon különösen hasít. De a többi eszközön szintén. És egyetlen darab lett berakva, szinte biztos voltam, hogy kettő kell majd meshben. De teljesen felesleges. Bridge mód, 10 perc alatt firmware frissít, beállít minden, Wireguard szerver, CF DoT DNS, a Wifit Smart Connect-re raktam (ez kérdés, hogy mennyire jó, de legalább nincs külön 2,4GHz és 5GHz sáv).
A sebesség is tökéletes (de ez nem mérvadó, mert 50/3 Mbit a kábelnet). Kíváncsi vagyok, hogy nálam Digi optikán mennyit teljesítene. Szerintem ki is fogom próbálni, mert ez most nagyon meggyőző volt. Az ára pedig különösen kedvező.Amit szerintem nem tud (még), pl. CF Family DoT címet nem lehet megadni, mert csak IP cím írható be. Mondjuk annyira nem érdekes, mert RPi Adguard Home mindenhol a DNS szerver és reklámszűrő.
Az USB port hiánya csak azért fájó, mert egy kis OrangePi Zero vígan kaphatná a tápot a routerről, de ez legyen a legnagyobb baj.És ez teljesen lényegtelen, de kegyetlen szép a kütyü.
Egy nap elteltével csak ajánlani tudom (ami nyilván csak első benyomás). És mondom, kíváncsi lennék Digi mellett és meshben mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX