Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Meghalt az SSD-m, és... routert akarok venni.
Na jó, viccet félretéve most hogy megint hardvert kell vásárolni elgondolkodtam hogy kéne egy másik router is a Telekomos fehér mellé, 15e-ig bezárólag. Nem tudom mennyire friss az összefoglaló, így inkább kérdezek, erre kéne:- 30 mbps net megosztása (igaz ez kb. 20 megát jelent nálam, ADSL - de mivel van az utcámban 500 megás így nyilván válthatok is idővel, de pont attól a szolgáltatótól van akitől menekültem 3 éve... meg állítólag a Telekom is akar fejleszteni szal nem ártana ha kicsit jövőbiztosabb lenne)
- nyomtató, notebook, okostelefon, két TV, két játékkonzol menne rá elsődlegesen, lehet pár IoT cucc is (okosizzók, központi egység WiFi-n, kábelen Hue bridge), de az vszeg marad a Telekomoson mert megbízhatók vele, és...
- kéne VPN is rá. ExpressVPN-t használok, elvileg tud működni routerrel is, anno a Tomato-s Asusommal (N12 talán, apuméknak lepasszoltam) működött legalábbis kézi beállításokkal
- nincs nagy interferencia, 5GHz nem kell, de nyilván nem hátrány ha van. Lefedettségben ha hozza a Telekomost már jó, házon kívül is jó a vétel nálunk, meg csak egy szint van.Ilyen kritériumok mellett van ajánlott darab ebben az árkategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na jó, viccet félretéve most hogy megint hardvert kell vásárolni elgondolkodtam hogy kéne egy másik router is a Telekomos fehér mellé, 15e-ig bezárólag. Nem tudom mennyire friss az összefoglaló, így inkább kérdezek, erre kéne:
Gubek-Einste
Dr.NX