Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello! Olvasgattam az összefoglalót, de nem találtam pontos választ a kérdésemre.
Adott egy Acer E5-373g-36PD laptop, ami csak AC wifit tud. Valamint 2-3 okostelefon (samsung a3 2016, galaxy ace 4, huawei p8 lite) ami pedig csak N-est. Jelenleg n-es tp-link (pontos típust nem tudom) routerünk van, így sajnos a laptop nem látja a netet, csak madzagon.
Olyan routert keresünk, ami tud ac és n-es wifit is. 50 nm-es 2 szobás bérházi lakás, az eddigi router is lefedi. 10-15 ezer forint körül nézelődnénk. Ha ilyen áron nem érdemes nézelődni, akkor inkább veszek egy n-es usb-s vevőt a laptopba... Jelenleg 100/50 Mbites digi internet van, elképzelhető a későbbi nagyobb net, így jó lenne a gigabites WAN port.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX