Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMind #45830 üzenetére
A gyári firmware támogatja a WDS bridging-et, szerintem nekem erre van szükségem. Elnézést, ha keverem a fogalmakat (repeater), tök kuka vagyok.
A WDS egy nem szabványos eljárás ezért gyártónként/firmware-enként változik a megvalósítása, többnyire csak azonos gyártó/eszköz/firmware esetén jön össze és akkor sem mindig működik megfelelően, elég instabil megoldás.Természetesen garancia nincs rá, csak gondoltam jóval nagyobb eséllyel lesz erősebb a jel, ha mindkét eszköz erősebb antennával rendelkezik, mintha csak az egyik, mivel a kommunikáció két irányú, habár fogalmam sincs, hogy a nagyobb antennának a vételi érzékenysége is nagyobb-e. Gondolom ezen áll vagy bukik a dolog.
Ennek a hozzászólásnak a végét olvasd el/nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest