Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
Hali!
Közép és felső kategóriás routerek közül melyiknek hasonló vagy jobb a hatótávja mint egy 741ND? Mert most az van de nem vagyok megelégedve vele, eleve a TP-Link nem nagyon jött be, Linksys lenne a legjobb de félek mert mindegyik már belső antennás és bizony egy szintet le kéne lőnie anya gépéhez, úgyh úgy néztem h Asus routerrel sem járnék olyan rosszul!
Ti jártasabbak vagytok azért, tudnátok ajánlani párat? Ha lehet 20 alatt maradnék, de ha valami tényleg megbízható és jó akkor akár feljebb is mehetünk kicsit mert nem 1 évre venném!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest