Hirdetés
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
DonKkosa #68967 üzenetére
"A vászon is egy fajta PVC anyag amihez elvileg tapad a tépőzár másik oldala."
Szerintem erre ne vegyél mérget.
Ha pedig ragasztóval gondoltad a tépőzárat a vászonhoz erősíteni, azt végképp felejtsd el, mert a ragasztó vegyi összetevői károsíthatják a vászonanyagot. A tépőzár feszíthetőségét ugyancsak kérdésesnek érzem, ha meg nincs normális feszítő erő, az apró gyűrődések nagyon elronthatják a vizuális élményt.
Ha a rendelt vászonanyagod perforált, ezáltal lehetővé teszi az apró rugókkal történő feszítést, az talán a legideálisabb. Ha a vászonanyag tök nyers és Neked kell kialakítanod a feszítés rögzítését, az nyilván jóval macerásabb, de én ez esetben is a perforálás és sűrűn pozicionált rugós rögzítést javasolnám. Ezzel nyilván veszítesz a vászonanyag széléből, de ez egy kötelező áldozat.
Illetve ha a vászonanyag még nincs meg, viszont fix telepítésben és mindenképpen DIY megoldásban gondolkozol, akkor elgondolkoznék a falfestés lehetőségén. Én sokáig egy 2×1,25 méteres gipszkartonra vetítettem (~90" képátlónak felel meg) fehér Héra falfestékkel lefestve, a célnak tökéletes volt. Idővel átköltöztettem a mozit a tetőtérbe, oda pedig már egy picit nagyobb fix keretes ScreenLine vásznat telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest