- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyika
újonc
válasz
Doky586 #41468 üzenetére
Igen azt tudom,hogy nem érné meg.Nem is állt szándékomba.Csak amiket kiprobáltam eddig mind konvertálni akarta 😕 Azért kérdeztem ,hogy létezik -e ilyesmi program amivel ezt meg lehetne oldani talán
És esetleg olyan progiamivel a videofájloknak (pl:mkv.avi.) lehetne "jelenet választós"menût készíteni konvertálás nélkül!? Azaz nem mindegyik filmnek külön!?
-
Totyika
újonc
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy van-e olyan program amivel ezt megtudnám csinálni?!mégpedig azt,hogy:
Fényképeket szeretnék ki írni egy BD lemezre de úgy,hogy legyen menü is(pc vagy lejátszóba is. pl:nyaralás,szûlinap,stb..) és tudjak a mappák között lépkedni és azt megnézni amit szeretnék.(kb ugy ahogy a filmeknél a jeleneteket lehet választani)És nem slideshow-ba,hogy egy mkv kiterjesztés legyen hanem megmaradjanak a JPG formátumok ha később nyomtatni vagy stb dologra kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest