Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pc360
addikt
válasz
Totyika
üzenetére
Csinálj egy MKV-t bármelyik videoszerkesztővel, pl. Kdenlive, és másold mellé a JPG-ket is... Vagy rakd fel csak a képeket, és máris megvagy, egy értelmes lejátszóval böngészhetők lesznek a mappák.
Nem hiszem, hogy ennyire komplex menürendszer elkészíthető lenne, amiben száz/ezer*X kép talalálható. A BD lemez nem egy szabadon értelmezett programfelület, csak bizonyos funkciókat kezelnek le a lejátszók róla. Szerintem a képnézegető funkció eleve nem indítható menüből. Azt a lejátszón választod ki, de akkor annak semmi köze nem lesz a menühöz. Legalábbis én így gondolom, de soha nem volt BD lejátszóm, hisz erre való a számítógép...
brd: Köszi! Ettől az SVP-től féltem. Eleve itt kezdtem anno a kutakodást, de a zistenért nem jött össze a dolog, nem is túl egyértelműek a leírásaik. Majd lehet, hogy rámegyek, de azt már most látom, hogy ebből sajna nem lesz egészen addig általános megoldás, míg bele nem oltják végre ezt egy normális, modern lejátszóba, és nem olyan szakadék módon, mint a Spalsh-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest