- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
George7823
csendes tag
válasz
Kernel #31577 üzenetére
Hát ilyen felbontást meg ilyenek nem tudok írni, mert jelenleg dolgozom, de ha haza megyek meg tudom nézni, ebből kifolyólag videokártyát sem tudom. De ez már jól hangzik ha ilyet tud az a 2 lejátszó amit említettél. Te melyiket ajánlod?
Bár érdekesnek tartom hogy klónozásnál az xp tudta ezt hogy teljes képrenyőben ugyan az látszott a laptop monitoron, meg a tv-n, windows 8.1 meg nem képes erre csak ugyan azon a felbontáson. Plussz Media Player képes volt arra hogy míg a laptopon kis ablakban volt (le lehetett rakni tálcára is) a film addig a tv-n teljes képernyőben futott.
-
George7823
csendes tag
Sziasztok.
Szüleim a Media Player Classic Home Cinema videó lejátszót használják film nézésre. Míg XP volt a gépen addig az volt hogy ha elindult a videó lejátszó akkor a másik monitoron (clone monitor) automatikusan teljesképernyőre ment, pont ez miatt szerették. Mióta felraktam nekik a windows 8.1 et nagy nehezen, azóta nem tudom beállítani ezt a funkciót. Tudtok ötletet adni hol kell ezt beállítani vagy tudtok olyan lejátszót ami ezt csinálja?
A másik gondom klónozva van a monitor képe a tv re. XP alatt mind a 2 monitoron full képernyős volt a kép. Most viszont ahhoz hogy a tv n full képernyő legyen ahhoz a felbontást át kellett állítanom a laptopon, így viszont a laptopon a kép kicsit össze van nyomva. Nincs Windows 8.1 alatt olyan felbontás ami mind2 monitoron teljes képet eredményezzen. Erre valami ötletetek nincs?
-
George7823
csendes tag
Mióta a windows 7 kijött és láttam hogy elég jó, azóta próbálom győzködni. De már csak azért sem akar váltani, mert 6 éve ugyan az az XP van fent és még mindig stabil és semmi baja nincsen, nem is akad meg semmi. Fél az újtól. Most az XBMC ből próbálok egy régebbit leszedni ami még jó xp-n
-
-
George7823
csendes tag
válasz
LonGleY #31166 üzenetére
Pedig sajnos nem poénnak írtam szüleim ilyenek. Hiába írom oda magyarul egy papírra le nekik hogy kattintsanak a filmek mappára azon belül amelyik filmet szeretnék megnézni és akkor azon belül meg arra az egy szem fájlra ami ott található sőt előnézeti kép is kijön azon fájlon képtelenek megjegyezni, meg mindig van valami bajuk. Valahol láttak egy ilyen megoldást (szerintem tv-be) és nagyon tetszett nekik és hogy mennyivel egyszerűbb és könnyű kezelni mert látják amit csinálnak meg mi hol van, meg a képről kapásból tudják melyik film az és hogy meg szeretnék e nézni újra, és hogy csináljam meg nekik hogy mikor elindul a gép úgy jöjjön be hogy így borítókkal, mert ez olyan mintha a polcról levennének egy DVD. Mondtam nekik megpróbálom.
-
George7823
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan film katalogizáló programot keresek, ami apum meg anyum számára is könnyen kezelhetővé teszi azt hogy ha meg akarnak nézni egy filmet vagy sorozatot, akkor a meglévő filmeink közűl könnyen választani tudjanak. Olyan programot keresek már egy hete ami picit hasonlit mondjuk az Apple tv ben lévő film bemutató katalógusához (
)
vagy mondjuk a Windows Media Centerhez hasonlóhoz (). A lényeg olyan legyen ami úgy nézzen ki hogy ilyen boritók vannak és csak jobbra balra vagy le föl görgetik a listát és akkor látják a boritókat és ha rákattintanak egy boritóra akkor mondjuk induljon el a film az alapértelmezett lejátszóval. Ez a minimum amit tudjon, a listát meg én megcsinálom, meg akár a boritókat is meg mindent szóval nem kell netről lehúznia bár ha tudja az sem gond. Valami hasonlót keresek, nem gond ha vannak benne extrák. Ismertek ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest