- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
George7823
csendes tag
válasz
LonGleY #31166 üzenetére
Pedig sajnos nem poénnak írtam szüleim ilyenek. Hiába írom oda magyarul egy papírra le nekik hogy kattintsanak a filmek mappára azon belül amelyik filmet szeretnék megnézni és akkor azon belül meg arra az egy szem fájlra ami ott található sőt előnézeti kép is kijön azon fájlon képtelenek megjegyezni, meg mindig van valami bajuk. Valahol láttak egy ilyen megoldást (szerintem tv-be) és nagyon tetszett nekik és hogy mennyivel egyszerűbb és könnyű kezelni mert látják amit csinálnak meg mi hol van, meg a képről kapásból tudják melyik film az és hogy meg szeretnék e nézni újra, és hogy csináljam meg nekik hogy mikor elindul a gép úgy jöjjön be hogy így borítókkal, mert ez olyan mintha a polcról levennének egy DVD. Mondtam nekik megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest