- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
válasz
Sk8erPeter #35733 üzenetére
Akkor oda valamilyen képlopó program kellene inkább, ami a CTRL-P megnyomására egyből elkészíti a kívánt PDF-et.
-
pomorski
őstag
Probléma megoldva. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű.
Egy editorral (én speciel a nedit-el megnyitottam az EPS fájlt) és rákerestem a "rossz" karakterekre. (Ezt megtehettem, hiszen az EPS-em szöveges felépítésű volt.) A rossz karaktereket cseréltem, és elmentettem az EPS-et. Ezután ha megnyitottam az EPS-et gv-vel, vagy beillesztettem a cikkbe, már minden oké volt. Érdekes...
-
-
pomorski
őstag
Kipróbáltam, nem segített, sajnos több kárt csinált a progi, mint hasznot. Valaki ajánlotta PM-ben az Adobe Illustrator-t is az EPS-ek manipulálására. Ez jónak látszott, de ez sem segített végül, mert az ábra szövegének betűtípusait (amik linuxos betűtípusok) megváltoztatta, ami nagyon nem oké.
-
pomorski
őstag
-
pomorski
őstag
Sziasztok!
EPS fájlt mivel célszerű szerkeszteni? A fájl egy ábrát tartalmaz, ami egy cikkbe megy. Az vele a baj, hogy az ábra tengelyén a számok tizedesjegyei vesszővel vannak jelölve, holott ponttal kellene jelölni. Milyen programot használjak ahhoz, hogy a vesszőket kicserélhessem pontokra, ahol kell? Persze fontos lenne az, hogy az EPS közben ne veszítse el a vektorgrafikus mivoltát. Sőt az a megoldás sem jó, hogy átalakítom az EPS-et JPG-be, ott kicserélem a vesszőket, majd visszaalakítom a kapott eredményt EPS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged