- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
pomorski #35734 üzenetére
Nyilván csak ironizáltam, a "bármilyen programból enged pdf-be nyomtatni" mondatba azért lehet belekötni, mert nem minden programból lehet nyomtatni.
Fáradt vagyok, sorry, most ez gyütt ki.
Egyébként az ilyen jellegű képlopásokhoz (és akár videókészítésekhez, bár az ingyenes változat sajnos vízjelet rak a videóra...) többek közt a Fraps az alkalmas eszköz. -
Wolfskin
őstag
válasz
pomorski #35728 üzenetére
valamiért én azt gondoltam, hogy pdf-ben van az anyag. de ha valami extra funkció kell, ilyenkor legtöbbször a google segít "eps edit" vagy "-editor". már többször sikerült ismeretlen fájlokat így értelmezni, megnyitni, szerkeszteni.
de a probléma érdekes, a photoshop megnyitja, ha nem ismert a betűtípus és meg is jeleníti, csak szerkeszteni nem engedi, akkor átváltja. és megadja az ismeretlen font nevét is, hogy hiányzik.a pdf-be mentés az office 2007-ben is benne volt, de úgy kellett hozzá külön feltenni az MS oldaláról. (SaveAsPDFandXPS.exe) de a pdf creator egyszerűbb, nyomtatóként feltelepszik és bármilyen programból enged pdf-be nyomtatni.
-
Wolfskin
őstag
válasz
pomorski #35723 üzenetére
az eps kimondotta illustrator fájl.
• ha a szövegben nem kell változtatnod, akkor görbítsd le, és így cseréld ki a vesszőket pontokra. a pontnál nem számít a font
• csinálj egy képet a szövegből (fontból, pl. photoshopban) és keress rá pl. itt vagy itt. ha megvan a font neve, akkor már könnye(bbe)n találsz megoldást
• nyisd meg Foxit Pdf Editor-ban (portable), abban is lehet kókányolni pdf-t és vektoros marad
• esetleg Adobe Acrobat-ban, bár az fizetős. én sem nagyon használom, ha kell próbáld meg kölcsönkérni kipróbálásra... khm... -
fo_di
őstag
válasz
pomorski #35708 üzenetére
egyszerűbb megoldásnak azt mondanám, hogy próbáld meg újra generálni, csak angol területi beállítások mellett, akkor tizedespont lesz ott
komolyabban: az inkscape elvileg az itt leírtak után tud eps-t importálni
vagy illustratorral is próbálkozhatsz, biztos van belőle próbaváltozat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest