Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Kellene nekem egy készletkezelő program ha létezik ilyen. Azt kéne tudnia, hogy keretrendeléseket kellene rögzíteni és azokból lehetne lehívni rendeléseket, így ezáltal csökkenne az eredeti keretmennyiség. Nagy leegyszerűsítve: Van 1000 alma a raktárba 1000 Ft-ért és abból lehetne lehívni mennyiségeket, mondjuk kell egyszer csak valakinek egy rendelésszámra 25 db alma és akkor ennyivel csökkenne az 1000db és az ára. Remélem valamennyire érthető vagyok
Létezik ilyen program?Köszönöm a segítséget előre is
-
Doki16
addikt
Tudnátok ajánlani légy szíves olyan ingyenes programokat amik jók alaprajz és lakásberendezés tervezésre? Semmi komoly nem kell csak a panellakásom alaprajzát szeretném megrajzolni és berendezni.
Köszönöm szépen
-
Doki16
addikt
Ismertek olyan alkalmazást amivel vonalkódokat/QR kódokat lehet generálni? Tudom, hogy van elég sok fajta online, de azok nem tudnak tabot, entert vagy funkció billentyűket. Dolgozott már valaki ilyennel?
-
Doki16
addikt
Windows 7-hez keresek olyan programot, amivel kapcsolhatóvá válik éjszakai mód a kijelzőn. Létezik ilyen? Tudom, hogy a Win10 tudja alapból, de a 7-ben nem találtam ilyet.
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Egy képszerkesztő programot keresek. Beszkenneltem több fényképet egybe és most szeretném őket szétdarabolni és lementeni őket egyesével. Tudtok ajánlani valami jó programot ehhez a feladathoz? Nem kell automatikusan érzékelnie a képeket, kijelölgetem én magamnak és már lehessen is menteni külön fájlba

Köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Létezik ilyen program?
Most már bekerültek az állandó használati cuccok közé