-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
sziasztok,
mivel lehet (text) fileokban módosítást automatizálni? Megkeres, és töröl/módosít néhány dolgot a fileban.
Pl: kiválasztom a *.html file-t egy könyvtárban, és törli azt a pár sort, amit megadtam neki.kössz.
-
LukE
veterán
válasz
fekeandras #6752 üzenetére
némelyik bios tudja
szerk: bwah, gyorsan akartam segíteni a tegnapi kérdezőnek... -
LukE
veterán
Szóval olyan progi, ami: javás mobilfonon fut (SE w910 egészkonkrétan), és lehet vele a memkártyán lévő sima txt file-t írni-olvasni. (többé-kevésbé méretkorlát nélkül)
És a vele kreált file-t mindenféle varázslás nélkül ki lehet szedni, szerkesztgetni PC-n, visszarakni.
Mire gondolok: a telefon saját fejegyzés funkciójába speciel vonat menetrendem fele sem fér bele, úgyhogy annál valamivel nagyobb.Szóval olyan, amivel gép->mobil, mobil->gép átvitel is megy, és mobilon olvasni+szerkeszteni lehet a file-t. Ami külön-külön tudja olyat már találtam páregynéhányat. Ja, és nem kell közben online idétlenkedni
köszönet a nagytudásúaknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest