-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
kételkedem #10842 üzenetére
Köszi, így elsőre jónak tűnik, remélem beválik.
-
Speederer
senior tag
válasz
kételkedem #10840 üzenetére
Igen, első körben olyasmi megoldásra gondoltam, ami a mappaszerkezetet, fájlneveket, fájlok méretét, dátumát elmenti nekem 1 fájlba. Ezt megcsinálom mind2 gépen, majd utána a progi kilistázza a különbséget/eltérést a 2 mappa között. Ha van vmi ilyesmi progi, akkor gondolom tudna olyat is, hogy ezeket kijelöli, majd átmásolja. A Totalcmd ezen része jó lenne, csak hát nemtom 1szerre cipelni az egész cuccot.
Gondolkoztam azon is, hogy mivel mind2 gépen van net, ezért vhogy ezen keresztül oldanám meg. Jobb híjján ftp-vel, bár azt még nem néztem, hogy a tcmd ftp-s könyvtárakat is össze tud-e hasonlítani.
Vagy vmi virtuális magánhálózat jellegű dolog jöhetne még talán szóba, de annak előtt utána kell néznem hogy hogy is működik.Köszi a helpet.
-
Speederer
senior tag
válasz
kételkedem #10833 üzenetére
Win7-en nem találok olyat, hogy Táska. Sőt, xp-n sem.
A kellékek alól a szinkronizálást nemtom próbáltad-e, de mintha nem arra lenne való, mint amire nekem kellene.
Kb ez a helyzet a Total Commanderrel is, mert ahogy elnéztem az kb akkor lenne jó, ha az egész cuccot tudnám mindig cipelni a 2 gép között. De arra a qrva sok adat miatt nincs kapacításom. Illő lenne, ha egy max 8gb-os pendrive-on tudnám cipelni a 2 mappa közötti különbséget.Más 5let esetleg?
-
Speederer
senior tag
Sziasztok!
Olyan progi kellene nekem, ami 2 gép között szinkronizálja 1 mappa tartalmát. A két gép fizikailag messze van egymástól, de pár naponta mozgok a 2 gép között. Pendrive-on lenne talán a legjobb hurcolászni az adatokat (vagy esetleg laptopon), de mivel elég sok adatról van szó (70gb felett), ezért ténylegesen csak azt szeretném cipelni ami változott a 2 gép adott mappája között.
Erre ötlete vkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest