- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Janusz001 #50091 üzenetére
Az a gond hogy Youtube-dlg halott, utolsó release 2017 júliusban azaz több mint 4 éve jött ki, és amit használ youtube-dl sem épp a legjobb ma már. Van egy új fork, yt-dlg, ez rendesen fejlesztve van mai napig, utolsó commit 10 napja, utolsó release másfél hónapja. Ezen belül pedig youtube-dl helyett youtube-dlp-t kell beállítani (szintén rendesebben fejlesztik, előbbiből release 5 hónapja, utóbbiból 6 napja jött ki). Ezzel a párossal nem volt még sebességproblémám.
Amit még szoktak ajánlani az az aria2c-n keresztüli yt-dl(p) letöltés, amivel a sebesség még tovább növelhető. Még nem próbáltam mert az én 120-as netem mellett egyelőre nem tölt túl lassabban. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
Janusz001 #50091 üzenetére
Nálam is lassú volt most, hogy próbáltam, pedig update-eltem is.
Erre az esetre jó a
4K Video Downloader (ZIP verzió) – pill és frissítem a legújabbra –, nálam az most 75 MB/sec-el ette ugyanazt a videót. Videóra inkább ezt használom, közvetlen audio letöltésre konvertálás nélkül pedig a
MediaHuman YouTube to MP3 Converter-t.
A
Youtube-DLG a playlist-ekre jó ingyenesen, de ezt használom a legritkábban a gyengeségei miatt. Szimpla videóra és audióra sokkal jobb a másik kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest