- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATi0021
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Hasonlót keresek viszont:
A lényege, egy amolyan teszt is lenne, hogy ha valaki kitölti, akkor arra kijön egy értékelés. Például amilyen magazinokban szokott lenni, hogy ha az adod válasznak, hogy sokat dohányzol, iszol, nem mozogsz stb akkor kiadja rá, hogy nem élsz egészségesen stb. Ilyen formát csak más témával. És később a felvitt adatokból kellene majd statisztikát csinálni. Fenti példában ez úgy nézne ki, hogy X kor, X nemből mennyi százalék dohányzik, mennyi nem. Vagy hogy a végső értékelés alapján mennyi él egészségesen és mennyi nem az összes alapján.
Szólva a kérdés miben is lehetne ezt. Én Accessre gondoltam először csak azt nem tudom azzal lehetne olyat, hogy X válaszra megy adott pont, Y-ra megint más és később kiszámolja a végső értéket és besorolja kategóriába.
-
ATi0021
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék készíteni egy felmérést. A lényege, hogy a kérdésekre fix válaszok lennének, amik alapján kellene nekem egy egyéni értékelés. Majd később szeretnék statisztikát csinálni belőle, hogy például fiúk lányok, kor stb alapján milyen eredmény lett. Ez beleférne még valamelyik Office programba, vagy mivel lehetne megcsinálni?
Köszönettel. Ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged