-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A link rossz volt. Bocsi. https://www.realtek.com/en/component/zoo/advanced-search/74?Itemid=276
De szerintem nem is ez lesz a megoldás. Túlgondoltam, meg munka mellett írtam gyorsan.
Ha a számítógépen indítod a lejátszást, akkor miért nem a lejátszó program equalizerét használod? Pl. a foobar2000 ami az összefoglalóban is van.
Nálam megnyitottam gyorsan, íme:
-
A legtöbb gépnek realtek hangkártyája van. Ezért adott, hogy annak cucca legyen használva. Az alaplapi telepítőn rajta is lehet, de mivel már mindenki a MS felhőből telepíti a gépet, így csak a szükséges dolgok települnek.
A realtek honlapján nézz körbe. https://www.realtek.com/en/downloads"Realtek Audio Manager" és "Realtek equalizer W11" szavak mutatnak tutorialt, ha gond lenne a telepítéssel.
Egyébként nekem is ilyen hangfalam van (R1280DB). Torzításmentes, értsd nem túlhajtható... stúdió célra is alkalmas polchangfal.
-
iguana
őstag
[Sketchup] lehet, hogy az ingyenes neked elég a célra. próbát megér.
-
akaido
addikt
Ha nem jön be a Sweet home 3D, akkor "onlány" módszer is használható: [SmartDraw]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest