- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Valamilyen egyszerűbb videószerkesztőt/vágót keresek, ami a Windows Movie Makernél azért többet tud, de nem valami professzionális cucc, aminél napokat kell néznem tutorial videókat, hogy két videót egymás mellé rakjak
Szóval a kettő közé kellene valahogy belőni.
Előny, ha van magyar nyelv, de nem riadok meg az angoltól sem.
Windows-ra kellene, de ha nagyon nagy szükség van rá, akkor fel tudok rakni egy ubuntut is (ha jól emlékszek van valamilyen ingyenes videószerkesztő Linux fronton, amit szoktak dícsérni, de ez lenne a legutolsó lehetőség, szeretnék a Win-nél maradni)
Válaszokat előre is köszönöm! -
bauxit
csendes tag
Itt van egy lista a HORDOZHATÓ ALKALMAZÁSOKRÓL, amellyel bármit el lehet végezni:
-
Rae Apofisz
csendes tag
Eleinte nekem is járt az agyam,kerestem kutattam mi a legjobb vir kereső,tüzfal,ilyesmi.Aztán rájöttem valamire.Miért is kell nekem mondjuk tüzfal?Hogy ne kutakodjanak a gépemen.Hehe,dehiszen nincs is semmi olyan ami titkos,fekete meg ilyesmi.Akkor meg minek? Kizárolag Free progikat használok.Leszámitva a nod32 őt,mert az megvettem,az 1 éveset.Van egy link,ahol lelehet tesztelni a tüzfalat,hogy megfelelő-e.
http://idg.hu/network/biztonsagportal
Nekem csak windows os tüzfalam van,+ a nod32,meg 1-2 spyware akármi,azok is free-k
Ennyi bőven elég.Elkell tudni dönteni mit akar az ember a neten.Eddig soha nem volt gond a tüzfalammal.Sokan szidják,de szerintem megfelelő.Amire kell arra jó.Amiket bekaptam virusok azok meg tulajdonképpen az én hibámbol voltak.Nem jó helyen jártam,meg akkor még nem nod32-öm volt.Valami más.Ami nem magyar volt.Mivel kukkot nem értek angolbol,hát ja,next,igen,hogyne,tovább,ja,persze,hogyne.......aztán jött a trojai,meg a baggle.
Ebből csak azt akartam kihozni,hogy vannak dolgok amik ha fizetsz érte olcsobb mintha nem fizetsz.Én tipikus free meggyözödésü vagyok,de mégis azt mondom,ha kell márpedig kell,egyszer rákell áldozni.Aztán nincs rá gond. -
HavocS
senior tag
válasz
#53172992 #37 üzenetére
Finale szerintem tud ilyet.
Összekevert hanghullámot pedig nem fogsz szétkapni MIDI-be úgy, hogy azt élvezni is tudd. Hallás utáni kottázás az egyetlen járható út
Kerioból meg a 4-es is ingyenes otthoni felhasználásra, 30 nap után csak az extra funkciók lesznek letiltva, a tűzfal része továbbra is jól működik.
[Szerkesztve] -
Kekmen
senior tag
válasz
#53172992 #34 üzenetére
El kell ,hogy keserítselek mert szerintem ilyen progi nem létezik, mivel a midi formátum különböző hangszerek hangjaiból-sávaiból épül fel ellentétben a wav-val vagy az mp3-mal.
Én is nagyonrégen keresek valami hasonlót.
Ha mégis lenne ilyen, valaki okosabb majd leírja.
Visszafelé viszont semmi akadálya [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest