- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Konfig
• O&O ShutUp10
• W10Privacy
• Winaero TweakerKarbantartás
• CCleaner
• GeekUninstallerViewer, player
• foobar2000
• IrfanView 4.38
• Notepad++ (NeszeMod)
• VLCInternet
• Discord
• Dropbox
• FileZilla
• Net Meter
• Opera/Firefox
• qBittorrent
• TelegramKezelőfelület
• Better File Rename
• Everything
• Launchy
• MiniBin
• Performance MonitorEgyéb
• 7-Zip
• ClipCube
• Comodo IS
• TeraCopy Pro 2.3
• X-Mouse Button ControlVan benne pár haladóbb dolog is, de Manyi néninek nem kell a fele se. Ahol verziószámot írtam, az azért van, mert az újabbat nem szeretem. A NeszeTools-on ott van a többi program kategorizálva, ami még szóba jöhet, ha érdekelnek. A fenti cuccok közül 3-4 is már csak ott elérhető, gondolok itt a régebbi verziókra, vagy pl. a MiniBin-re, aminek megszűnt a hivatalos oldala, mégis, nehezen tudnám elképzelni nélküle a rendszerem.
-
mezis
félisten
A laptop pontos típusa alapján a gyártó honlapjáról kell letölteni a drivereket.
Most frissiben még könnyen telepíthető a Win mellé egy Linux. Azzal bizonyára lesz internet kapcsolat és a driverek akár a Win alkönyvtárjába is menthetők. (Win8, Win10: le kell tiltani az alvó állapotba kapcsolást: gyors rendszerindítás letiltása.)
-
mezis
félisten
Üdv.!
Drivereket nem frissítgetünk mindenfajta szemét programmal !
Vírusirtó: Avast free,
Képekhez: Fast Stone Image Viewer
Hanghoz: Audacity
Média: VLC media player
Video szerkesztő: Avidemux
Programok eltávolítása: Win - Vezérlőpult.
PDF: Sumatra PDF
Dokumentumok, táblázatok: Libre Office
Internet böngésző: Firefox, Google Chrome
WiFi: Acrylic Wi-Fi
Google Maps, Earth (bár van már Chrome-ból futó változat is)Még milyen programok? Hát ami a felhasználónak kell !
-
-
-
LonGleY
veterán
500 forint egy ilyen adapter. De szinte mindenkinek van, aki külön vett kártyát, én is tudok kölcsönadni, ha budai vagy. Nem tudom, az mennyit segíthet, de én tuti nem telefonon keresztül nézném a cuccokat. Erre jó egyébként a Dropbox vagy egyéb photo uploader szink program. Tudod mikor tárolnám a képeimet a telefonon... :]
-
zone
őstag
Aptana, de én is inkább kész online megoldást ajánlanék, ha pl. csak egy blogot akarsz készíteni. Ha jobban bele akarsz mélyedni, php oldalakat tartalomkezelő rendszerrel (CMS) készíthetsz, pl. Drupal, Joomla, Wordpress - kódírás nélkül.
(#23797) Kvardlipot
Próbáltad böngészőben megnyitni? Esetleg ezt is megpróbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest