- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sanzi89 #8584 üzenetére
PDFreaders.org
Itt találsz pár ingyeneset (a Foxit-on kívül).(#8586) sgergi: a Foxit Reader új verziójával sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy tele van buggal.
Nem lehet keresni pl. pdf-dokumentumokban, mert tök hülyeségeket talál meg, vagy egyszerűen azt mondja, hogy nincs ilyen tétel, pedig Adobe Readerben gond nélkül lehet keresni ugyanabban a dokumentumban ugyanazt a szöveget, ezenfelül a böngészős plugin is szar, mert amikor a mentés gombra kattintasz, akkor mindig egyetlen előre megadott néven hajlandó csak lementeni a fájlokat (most nem tudom pontosan megmondani ezt a felajánlott nevet, mert a bugok miatt már kidobtam a fenébe a böngészős plugint), nem a dokumentum eredeti nevén. Akkor már maradok az Adobe Readernél...
Az egyetlen, amiben értelmesebb jelenleg a Foxit Reader az Adobe Readernél, az az, hogy nyomtatásnál akkorára lehet nagyítani a dokumentumot, amekkorára én szeretném, és nem a program.Csak emiatt nem töröltem le a gépről. De alapértelmezettnek most semmiképp nem használnám ezt.
Kár érte, pedig az előző verzióval nem volt ennyi gond, persze az sem volt hibátlan, de azért az igen meglepő, hogy ilyen mértékben rontanak egy programon, nemhogy javítanának...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest