- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
BitRider #52591 üzenetére
Kávé után: szóval pont ez a baj, hogy a batch részeken nem lehet látni a színmódosítást, illetve egy iszonyat lame usernek kellene, ezért eleve nagyon bonyolult az ilyenek felülete.
Abban az Office Picture Manager-ben pont ez az egyszerű: kijelölöd a képeket, jobb oldalt nyomsz egy színmódosítást, látod egyből az eredményt és azt mindegyikre vonatkoztatja. Közben kipróbáltam az XnView-t meg egy rakás appot, de egyik se tudja ezt. Olyat is próbáltam, ami kifejezetten retus app, és ha a színeken egyszerre tudok is állítani, akkor meg átméretezés funkció nincs.
Amin leginkább meglepődtem, hogy a FastStone Image Viewer se tudja, pedig ott adott a bal oldali mappalista, a fő részen a képek kijelölési lehetősége, ráadásul van színállítás és átméretezés is menügombokkal, de mégse a kijelölt elemeken végzi el a módosítást, csak egy darabon, ami a
Ctrl + A
megnyomása előtt is ki volt választva.Sosem értettem, hogy miért ragaszkodnak az emberek ahhoz a vacak Manager-hez, de ezt a szimpla egyszerű dolgot ezidáig csak az tudta, így már kapisgálom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest