-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
King Unique #44680 üzenetére
Szia!
Nos, a quick boot-ot a korábbi fórumtárs tanácsa alapján letiltottam, csak utána próbálkoztam a linuxszal.
A hdd-t lecsekkoltam a sentinellel is, és a beépített chldsk-el is, egyik sem talált semmi hibát.Valószínűleg lehet(ett) valamilyen titkosítás a mappán korábban, mert belépve a képeken látható a lakat. Viszont hiába állítottam át a tulajdonosi jogokat, sajnos nem segített.
Elég régen néztem ezt a mappát, még az előző oprendszeren, ami a jól emlékszem win7 volt. Ezután került fel a win10, és most le van tiltva a mappa tartalma... Viszont minden máshoz hozzáférek azon a partíción, csak ehhez az egy mappához nem...
Linuxon pedig a grafikus felületen keresztül, fájlkezelővel próbáltam hozzáférni a mappához. Néztem a tulajdonosi jogokat, rendben voltak, és hiába indítottam rendszergazdai joggal a fájlkezelőt, nem segített. Nem tudtam sem másolni, sem megnyitni a fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest