Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
Most ezt a System Explorert kíváncsiságból kipróbáltam, a legelején van egy biztonsági ellenőrzés az épp futó folyamatokról, ezt is kíváncsiságból lefuttattam - most ez halál komoly, hogy az eredményét úgy tudom megtekinteni, hogy az ő honlapjukra ez felkerül, kap egy egyedi azonosítót az én eredményem, rákattintok a linkre, és a honlapon keresztül tudom megnézni?
Tehát úgy gondolták, hogy elfogadható az, hogy elküldik neten a saját szerverükre az én adataimat, amihez semmilyen módon nem járultam hozzá, és ebből készíthetnek egy, a link birtokában bárki által megtekinthető csudaszép kis táblázatot? És akkor azért megnyugtatásként ott van egy "privacy policy" szekció, hogy "Data are anonymously stored and accessible for 24 hours. If you want, you can DELETE the report immediately or make the report PERMANENT .", és a nagybetűs linkekre kattintva el tudom végezni az említett műveleteket, hát ez remek. De ki a büdös franc kérte, hogy egyáltalán kerüljön fel ide? Na innentől lehet akármilyen csudijó, ez sajnos nekem elég volt ahhoz, hogy a progi azonnal menjen a kukába. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát úgy gondolták, hogy elfogadható az, hogy elküldik neten a saját szerverükre az én adataimat, amihez semmilyen módon nem járultam hozzá, és ebből készíthetnek egy, a link birtokában bárki által megtekinthető csudaszép kis táblázatot? És akkor azért megnyugtatásként ott van egy "privacy policy" szekció, hogy "Data are anonymously stored and accessible for 24 hours. If you want, you can DELETE the report immediately or make the report PERMANENT .", és a nagybetűs linkekre kattintva el tudom végezni az említett műveleteket, hát ez remek. De ki a büdös franc kérte, hogy egyáltalán kerüljön fel ide? Na innentől lehet akármilyen csudijó, ez sajnos nekem elég volt ahhoz, hogy a progi azonnal menjen a kukába.