-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #20987 üzenetére
PC Disk Clone X PC Recovery CD/DVD USB maker - PC Win Boot included FOR FREE!
Hiren's BootCD From USB Flash Drive
Szerintem az Ultimate és a Hiren BootCD-kben nem fogsz csalódni, mindkettő tartalmaz több klónozó progit is.
-
-
andorra
őstag
válasz
Visormail #19189 üzenetére
De szerintem virtuális gépben nem fog működni a szkenner, erről már volt szó többször pl a virtualbox topikban, ez az MS VPC meg annál jóval kevesebbet tud. Csak az a jó benne hogy ezzel az xp móddal be tud épülni a 7esbe.
Módosíthatod a véleményedet, már tökéletesen működik. Túl hosszú, vagy hibás volt a nyomtatókábel.
-
-
-
-
válasz
Visormail #18884 üzenetére
Már megoldottam dropbox-al, de általában a konvertálók hangból hangot, képből képet készítenek (max a videókból kiszedik a hangsávot). De az egy "kunszt" hogy a hanghoz vmi statikus picike képet tesz a videóba. Ilyen pl. az online http://www.mp32tube.com/, vagy a http://www.mp32u.net. Na ilyesmi kellett volna offline-ba, vagy olyan mp3 tárhelyaminek a linkje közvetlen az mp3-ra mutat.
Azért megkukkantom, köszi a tippet!
-
-
Antibazsi
aktív tag
-
djbahool
senior tag
válasz
Visormail #17966 üzenetére
Nos, mindenkinek köszi a segítséget.
A winampban nem találtam surround enable lehetőséget, de úgy néz ki meg lett a ludas.
Realtek HD integrált hangkártyáról beszélünk, és a bállításoknál nem volt bekapcsolva a "Mélyhang kezelés engedélyezése".
Most bekapcsoltam és úgy hallom jó lett. -
Visormail
addikt
válasz
Visormail #17918 üzenetére
Akkor már inkább ezt kellett volna ez még érvényes: WinX DVD Ripper Platinum KungFu Edition nagyon állat neve van
-
-
-
válasz
Visormail #15692 üzenetére
Ha jól látom a 2010-es verzió is akciós (ingyenes) lett.
-
válasz
Visormail #15661 üzenetére
Olyan progi promo-t nem teszek be a topikba, amiről tudom, hogy többet árt, mint használ. Van olyan mega/giga tweaker progi (aminek volt promoja is), amivel igen csúnyán le lehet amortizálni a rendszert, épp ezért nem is tettem be.
Ezzel a tweakerrel vér pistike játszadozhat, nagy kárt nem okoz...
-
-
válasz
Visormail #15586 üzenetére
Én ilyenkor (ha tényleg még serial sem kell hozzá) el szoktam képben menteni a promo képét, ha esetleg valaki ellenőrizné, akkor nincs gond, pl az Easeus-nál maradva: [link] (A bekeretezett részben meg ott a lényeg)
Szabadon semelyik promo sem terjeszthető, mivel a promo lejárta után a gyártó megszünteti a lehetőséget a letöltéshez, csak a promo időtartama alatt és csak a megadott helyről lehet letölteni. Persze ettől még terjesztheti valaki, de az már nem legális... -
Visormail
addikt
válasz
Visormail #15584 üzenetére
Sőt továbbmegyek, az EASEUS Partition Master Professional-t csak simán le lehetett tölteni regisztráció nélkül, tehát se email se serial csak egy exe amit ha feltelepít az ember akkor máris teljes verziós a program. Na ilyenkor végképp mi van licensz ügyben? Bemondásra elhiszik hogy eredeti, ill akkor akár szabadon terjeszthető is? Hiszen semmi nem utal rá hogy ki töltötte le.
-
válasz
Visormail #15584 üzenetére
Ez egy fontos kérdés. A promo-ra alapvetően ugyanaz a liszensz érvényes, mint ami a honlapon is fel van tüntetve, azaz ha az adott változat(ami pénzes) üzleti célra is használható, akkor a promo-s is, de csak akkor, ha a promo, az ugyanaz a változat.
Vannak olyan promo-k, amiben egy speciális változatot tesznek ki, ami csak a promo keretében létezik, azt megvenni külön nem lehet. Ilyen esetben el kell olvasni a leírást, mert tehetnek megszorításokat, pl az a változat is csak otthoni használatra készült...
Igen, a kapott email-el igazolható az eredetisége, ezért fontos, hogy ha üzleti célra szeretnéd használni a promo-t, akkor ne 10 perces mail-re kérd a kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest