- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halee!
Mi az a .lay kiterjesztés?

Kerestem már eddig Googleval, de nem nagyon jön össze.
Annyira jutottam, h "sprint layout" használja, ha jól értettem, ez egy nyák tervező program.
Őszintén szólva egy dvd-t töltöttem le, és most itt van a szokásos fileok (bup, ifo, vob) között egy ilyen kiterjesztésű file is. Ha jegyzettömbbel megnyitom, némi szöveges állomány kerül elő, ami valószínűleg a dvd-re utal:) ChunkID=LYOT: ? B 0 0 0 1 0 0 I 0 1 0 1 U N D E F I N E D H : \ K O K K 3 C : \ U s e r s \ a D m \ D e s k t o p \ D V D _ \ D V D M a e s t r o \ U n t i t l e d 1 . i m g ChunkID=CBLS8 Y C h a p t e r 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 \ \ . \ T A P E 0 ˙˙˙˙
Nem warezoláshoz akarok segítséget kérni, (félre ne értsetek), csak kíváncsi vagyok, hogy kerül egy dvd filejai közé egy ilyen file, és úgy egyáltalán mi is ez a .lay?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest