- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Heló Mindenki
Ha jól értem ez a fórum arra van, hogy előadom mit akarok és ti megmondjátok mivel tudom megcsinálni, igaz?
Akkor jó!Nemrég készítettem egy másolatot az oprendszeremről norton ghost-al, szeretném ezt egy rejtett particióra tenni,és mellé egy hirens boot-ot, vagy legalább egy norton ghost-ot.
A kimásolt windows összesen 800Mb, ezért egy 1Gb-os NTFS rejtett particiót hoztam létre.
A gond ott kezdődik, hogy felmásoltam a hirens tartalmát a rejtett particióra, de a boot információt nem tudtam a vinyóra feltenni.
Röviden elmondom mit is szeretnék:
1 vinyó 2 partició
Első partició 1Gb (Os Biztonsági másolat)
Második partició 10Gb (Os részére)-Első particiórol bootoljon a gép, amin a hirens boot (vagy legalább a norton ghost) van, a ghostolt vindows-al együtt.
-Ha nem indítom el a Hirens Boot-ot , akkor lépjen át a második particióra, és töltődjön be a windows. (Ugyanúgy mint a Hirens Boot Cd-nél amikor nem kattintasz arra , hogy töltődjön be a Boot)
Ha nem jó fórumba írtam volna kérlek mondjátok meg ez a probléma hova tartozik.
Elörre kössz minden segítséget......
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Óra topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest