- Fotók, videók mobillal
- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Kérdeztem az FTP-s topicban, de az nagyon kihalt. Eddig "okosított" SmartFTP klienst használtam, de mostanában rendszeresen nem tud kapcsolódni a szervereimhez, nyilván az okosítás során rontottak el valamit.
Ki tud Windowsra olyan ingyenes FTP-klienst, amely képes a többszálú letöltésre és ismeri az XCRC (vagy hasonló) parancsot, mégpedig nemcsak egész file-ra, hanem részlegesre is (vagyis resume előtt CRC-ellenőrzést végez a szerveren és kliensoldalon is). Én csak a CoreFTP-t ismerem, de annak az ingyenes verziója csak 1 szálon tölt le és nem is tud részleges CRC-ellenőrzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest