- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
A témához kapcsolódva, én most futottam bele ebbe a klónozó programba [Hasleo Backup Suite Free]
Nem próbáltam ki élesben, csak feltelepítettem átnéztem a funkcióit, készítettem boot lemezt, azt is elindítottam, hogy milyen és mik vannak benne.A leírása szerint teljesen ingyenes otthoni és céges használatra egyaránt (támogatja a windows server verziókat is). Nincs is fizetős változata, csak a free létezik, szóval nincs benne funkció korlátozás. Tudja a WinPE alapú lemez készítést, boot menübe beépülve indítást, ütemezett automatikus mentést email értesítéssel, teljes/inkrementális/diferenciális mentést, stb. Nagyjából mindent ami kellhet egy klónozó programban, ja és még magyarul is tud a kis szivem

Csak egy dolgot nem találtam benne, felcsatolni és belenézni az image fájlba úgy tűnik nem lehet. Ez még lehet bekerül később, mert folyamatosan frissítik. [Changelog] a reference fülön, a mostani változat ehavi verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Crimson Desert
- Fujifilm X
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest