Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Erre már gondoltam, de bevallom nem igazán vágom, hogy egy "távoli" géppel hogyan lehet összehozni a remote desktop kapcsolatot (helyi hálón már csináltam). A Windows saját, beépített programja amúgy nem elég hozzá? A Team Viewer-re sokan panaszkodnak, hogy folyton reklamál, hogy fizessél érte, mert valamiért egyszercsak "üzletinek" gondolja a felhasználást. Az AnyDesk-ről azt hallottam, hogy lassú és szaggatós. Esetleg lenne még a Chrome remote desktop-ja, de nem tudom az mennyivel jobb, mint a Windows-é és tud e file megosztást is.
Amúgy ha már egyszer sikerül a remote desktop kapcsolat, onnantól sokkal könnyebb a dolog, mert pl. az FTP-t, meg a port forwarding-ot is be tudom már állítani az ő gépén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest