- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Tudtok mondani valami fasza munkaszervező programot / webes szolgáltatást, ami asztali gépen szépen áttekinthető (van pl. naptár nézet is), és maguk a melósok is tudják jelezni a telefonjukon a nevükre pakolt melóknál, hogy mi a következő lépés, vagy hogy készen vannak-e vele?
Gondolkoztam a Trellón, de a digitális analfabéta melósoknak nehezen tudnám átadni a használatát. Nem csak ingyenes megoldás érdekel, de havi 10 ezerben, vagy egy egyszeri összegben jó lenne, ha megállna a dolog.
Jó lenne az is, ha egy-egy cím esetén utólag is meg lehetne nézni, hogy mikor jártak ott a szerelők, milyen alkatrészeket kellett rendelni stb. Jelenleg most egy online megosztott táblázatot használnak, és ez ebben rohadtul macerás.
liszi70: Jó, mondjuk jelen esetben tényleg el tudom képzelni, hogy csak az a pár album baromi rosszul szól és nem akarna mindig állítgatni. Ez is teljesen érthető helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Metal topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen program, ami...?
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest